Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U15: Seger i Eskilstuna

Mesbah Nazari gjorde två av ÖSKs mål då Eskilstuna City besegrades på bortaplan.

Mesbah Nazari gjorde två av ÖSKs mål då Eskilstuna City besegrades på bortaplan.

ÖSKs U15-lag besegrade i lördagens regionala match starka Eskilstuna City på bortaplan med siffrorna 3-2. Lagets tränare Ted Larsson nämnde till mig för någon vecka sedan, att han trodde att City med några riktigt duktiga spelare skulle kunna bli ett av topplagen i årets serie.

Efter en mållös första halvlek kom ÖSK i underläge i början av andra halvlek, men genom två mål av Mesbah Nazari och ett av den återvändande lagkaptenen Mattias Sjöberg kunde laget ta en 3-1 ledning. Med några minuter kvar blev sedan Martin Velander utvisad efter att ha fått sitt andra gula kort, men ÖSKarna lyckades hålla undan trots ett reduceringsmål av hemmalaget.

Tack vare vinsten har ÖSK nu tagit ledningen i en serie som dock haltar betänkligt. Bland annat har storfavoriterna och fullpoängarna från Sturehov som bara spelat två matcher medan ÖSK hunnit med fyra.

U15-truppen som besegrade City.

U15-truppen som besegrade City.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.