Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Herr: Första serietrean

ÖSK Söder bärgade sin första serieseger för året i en – vad jag förmodar – väldigt blöt match på sin nya hemmaplan Grönpepparparkens IP. Motståndarna kom från Östansjö IF. Söder rivstartade och hade redan efter 10 minuter tagit ledningen med 2-0 efter mål av Sebastian Zettergren och Kenan Korac. Östansjö reducerade efter en kvart men sedan var det slut med målfirandet för båda lagen. Något som förmodligen Söder var mest nöjda över eftersom de fick lov att spela med en man mindre under hela andra halvlek.

Årets seriespel har varit lite trögstartat för Söder även om resultaten successivt förbättrats. Den inledande 3-1 förlusten mot Pålsboda följdes av oavgjort borta (0-0) mot Hidingsta och hemma mot IFK Askersund (2-2). I serietoppen är det för tillfället väldigt jämnt med fem lag på sex poäng samt Söder och två andra lag som har tagit fem. Söder iofs. med en match mindre spelad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.