Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Regionalserierna

ÖSKs två yngsta U-lag har spelat bortamatcher idag, så det blir inte så mycket i rapportväg om deras prestationer.

U16-truppen som mötte IK Brage.

U16-truppen som mötte IK Brage.

U16 var i Borlänge där man mötte IK Brage, ett lag som ÖSKarna brukar ha rätt svårt för. Dagens match slutade 2-2 efter det att ÖSK tappat en 2-0 ledning. Spelet verkar bitvis ha varit bra och tidvis inte alls. ÖSKs mål gjordes av Ebrima Jaiteh samt Burin Jankaew. Plus ger tränarna till Gabriel Fernsten och Adem Greku.

Lagets hemsida: Delad pott i Borlänge


U15 var i Degerfors och vann med 3-1. Om den matchen vet Bloggen inte så mycket mer än vad man kan utläsa från den officiella matchrapporten. I den kan man se att ÖSK tog ledningen i den 10:e minuten genom Mesbah Nazari. Degerfors utjänade dock redan tre minuter senare. Det oavgjorda resultatet stod sig halvleken ut. I den andra gjorde sedan Anton Söderman 1-2 i den 42:a minuten (matchtid 2*40) och Jonathan Eriksson gjorde 1-3 i den 61:a minuten.

En seger mot Degerfors rankas normalt rätt högt, men det skall väl sägas att deras 99:or inte verkar att vara så starka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.