Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Bortavinst mot Djurgården

ÖSK besegrade på lördagen serieledande Djurgården på bortaplan med 2-0. ÖSK rapporterar om framför allt ett diciplinerat försvarsspel. Nye målvakten Marcus Elmersson fick extra pluspoäng av Björn Cervin efter matchen. Andreas Klingström och Carl Jägerhill var krassliga och byttes ut redan under första halvlek. Dessutom kan man nog i matchningen av laget skönja en del tecken på att man tog hänsyn till U21-matchen mot Elfsborg i morgon.

Matchfakta:
45. 0-1 Oskar Ålgars (Hörna)
87. 0-2 Lukman Murad (Marcus Karlsson)

Startelva: Marcus Elmersson – Edvin Ahlnäs, Oscar Fardelin, Oskar Ålgars, Andreas Klingström (35) – Tim Bergström, Anton Westerlund (60), Max Lindborg, Carl Jägerhill (35) – August Viklund, Simon Glännestrand (57)
Avbytare: Filip Rinne (mv), Lukman Murad (35), Hugo Eriksson (35), Marcus Karlsson (57), Jonathan Lundberg (60),

Ett knippe frustrerade tweets från Djurgårdssidan avslöjar hur man kände för matchutvecklingen på motståndarsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.