Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam: Programenligt mot Boo

Sabina Håkansson: Tvåmålsskytt mot Boo FF

Sabina Håkansson: Tvåmålsskytt mot Boo FF

ÖSK Söders damer var i Stockholm för att hämta hem en trepoängare. Motståndarna från Boo FF har halkat in i serien om inte på ett bananskal så i alla fall på ett frikort. De fick nämligen gratisplatsen efter Rytternes sena besked om att dessa drar sig ur seriespelet. Inte så mycket tid – om ens någon – att förstärka laget och förbereda sig för div 1-spel för Boos del.

Söderdamerna gjorde vad som behövdes och utöver de tre poängen de fick med sig hem bättrades även målskillnaden på med 4-1. Målen gjordes i tur och ordning av Sabina Håkansson (15), Sara Sandberg (20), Sabina igen (54) samt slutligen av Hanna Åbom (72). Boos reduceringsmål kom vid ställningen 0-3.

Efter tre spelade omgångar delar ÖSK Söder serieledningen med Smedby och IFK Nyköping på sju poäng. Dit kan även Forsby FF (som Söder spelade oavgjort mot i inledningsmatchen) nå om de vinner sin tredje match.

Mot Boo spelade Ida Lindell (mv), Stina Gävbo, Ida Scherling, Lisa Sundell, Marie Ståhlberg (k), Isa Olofsson Lindberg, Sara Sandberg (62), Sabina Håkansson (74), Sandra Johansson (62), Joline Jakobsson och Hanna Åbom från start.
Ersättare var: Cassandra Söder (mv), Amanda Nordenby, Camilla Erkisi (62), Sophie Sörqvist (62), Klara Thorsén och Emma Tivemo (74)

ÖSK Söder Dam: Sabina sänkte moderföreningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.