Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Knapp förlust mot AIK

Det blev förlust med 2-1 mot AIK i dagens U21-match. Trots det negativa resultatet får man nog säga att resultatet var bra. AIK spelade med betydligt mer rutinerade spelare än vad ÖSK gjorde, Ilir Berisha och Christoffer Wiktorsson undantagna.

Eftersom det var Berishas första match efter hans långa skadeuppehåll har NA redan i kväll lagt ut en artikel. Berisha spelade en halvlek enligt förhandsplanen. Till tidningen säger han att det kändes bra och att han inte hade några smärtor. Han räknar dock med att det kommer att behövas ytterligare några U21-matcher innan han är i form för allsvenskt motstånd.

Efter en mållös första halvlek tog AIK ledningen tidigt i andra genom Kennedy Igboananike. ÖSK kvitterar i den 62:a minuten genom Christer Lipovac framspelad av Mirza Turan. Tyvärr gör AIK genom Kenny Pavey sedan ytterligare ett mål precis innan matchen skall ta slut. Trots förlusten verkar Axel Kjäll ha varit rätt nöjd med prestationen.

ÖSKs startelva såg ut på följande sätt: Marcus Elmersson – Hugo Eriksson, Ilir Berisha, Christoffer Wiktorsson, Albin Ödberg – Felix Möller, Anton Westerlund, Amel Rastoder, Lukman Murad – Christer Lipovac, Simon Glännestrand.

NA: ÖSK-stjärnans comeback efter tio månader

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.