Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Årets första serievinst

U17-lagets första vinst i serien (efter de två inledande förlusterna) höll på att halka förbi i helgens nyhetsström. Mot ett lag som börjar se lite mera ordinarie ut hade inte FC Gute så mycket att sätta emot. Eller hade de ändå det? ÖSK vann visserligen matchen med betryggande 5-1. Alla målen gjordes dock i andra halvlek, då ÖSKarna var en man mer på plan efter det att gutarna i slutet av den första halvleken fått en spelare utvisad efter två gula kort.

Matchfakta från ÖSKs hemsida.
48. 0-1 Jonathan Lundberg (Albin Ödberg)
62. 0-2 Felix Möller (Marcus Karlsson)
66. 0-3 Mikael Loön (Felix Möller)
74. 0-4 Jonathan Lundberg (Tim Bergström)
78. 1-4
80. 1-5 Marcus Karlsson (Mirza Turan)

Startelvan: Albin Rydberg – Viktor Franssila, Alex Hahne, Micha Yanez, Albin Ödberg (68) – Mirza Turan (ut 69, in igen 77), Jonathan Lundberg, Mikael Loön (77) – Felix Möller (69), David Holm (68), Marcus Karlsson
Avbytare: Tim Bergström (68), Johan Sjögren (69) ,Ridwan Ikar Amin (68), William Gunnarsson (69)

Bloggen noterar att Mikael Loön är tillbaka i spel efter sina ljumskproblem samt att laget ställdes upp i en 4-3-3 uppställning. Försörjningsläget är nu så pass bra att den enda spelaren man behövde låna in från U16 var målvakten Albin Rydberg.

1 kommentar – kommentera

Albin Rydberg

Finns det inga bilder från matchen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.