Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Årets snabbaste mål?

Man läser ibland om eller ser rent av mål som en nyinbytt spelare gör med sin första bolltouch. Någonting som ÖSK Söders Isa Olofsson-Lindberg idag slog med hästlängder. Enligt den än så länge officiella matchrapporten utjämnade hon nämligen ställningen till 1-1 hela sex minuter innan hon ens blivit inbytt. Det är snabba ryck det.

Årets snabbaste mål alla kategorier?

Årets snabbaste mål alla kategorier?

Bloggen har på något osäkra grunder lagt in målet någonstans kring minut 73. Vilket nog är något närmare sanningen om än inte helt exakt. Förmodligen har felet i matchrapporten orsakats av en felaktig knapptryckning. Men det viktigaste är ju hur som helst att det blev mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.