Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inte så farligt med Mensah?

Lyssnar man på intervjun med Per-Ola Ljung som ÖSK gjorde idag låter det som om det inte är helt uteslutet att Samuel Mensah skulle kunna spela redan på fredag mot Åtvidaberg. Uppenbarligen tränar han redan och man avvaktar nu för att se hur han reagerar på belastningen.

P-O verkar dessutom ställa i utsikt att det kan bli en återkomst för någon som inte spelat så mycket på sistonde. Denne någon kan väl inte gärna vara någon annan än Ilir Berisha. Han är ju den ende av de långtidsskadade som för tillfället tränar med boll under matchliknande förhållanden. Fast det kan ju vara Wikström också som han menar även om han inte matchspelstränade förra veckan.

3 kommentarer – kommentera

Aspen

Varför inte Wiktorsson?

Ficedula hypoleuca

Sammanhanget var skadade spelare. Dessutom tyckte jag att han såg/lät lite smålurig som om det var en överraskning på gång. Vilket inte Wiktorsson är (på samma sätt). Berisha gick för fullt på träningen den 20:e.

Aspen

Tycker Berisha borde få någon träningsmatch (U21) innan han hamnar i hetluften.
Han kommer föresten till ÖSK-tältet innan ÅFF matchen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.