Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Vårträning 2014-04-20

Bloggens utsände åkte ner till Behrn Arena idag på förmiddagen för att se på vårsol och A-lagsträning. P-O hade fått ut så gott som hela gänget. De enda som saknades var Alhassan Kamara och Boris Lumbana. Den förstämde lär dock ha varit utomhus och löptränat i går om man skall tro lokaltidningen. Rehabtränade (dvs. ingen bollträning med laget) gjorde Magnus Wikström (med sin mystiska skada), William Atashkadeh, Robert Åhman Persson och Carl Ekstrand Hamrén. Av de yngre spelarna som kompletterade truppen lade jag märke till de tre 97-orna Joel Nilsson, Mirza Turan och Albin Ödberg.

Av allt att döma kommer ÖSK att ställa upp laget till spel mot BP med samma formation som senast mot Malmö FF – så många andra alternativ finns det väl egentligen inte att fundera över. Det skulle i så fall vara vänsterytterpositionen där Kalle Holmberg skulle kunna vara ett alternativ till DG. Men det fanns inget idag som indikerade att Kalle skulle få ett försteg. Positivt var det att se att Ilir Berishas rehabilitering verkar gå bra. Idag deltog han fullt ut i hela träningen. Under de mer matchliknande övningarna spelade han mittback tillsammans med Christoffer Wiktorsson i ”B-laget”.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.