Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder: Damvinst i genrep

Minna Åström: Straffräddare i Dalarna

Minna Åström: Straffräddare i Dalarna

ÖSK Söders damlag var i dag i södra Dalarna för en gräsmatch mot div 1 kollegorna från Gustafs IF – samma serienivå men spelandes i den norra Svealandsserien (Söder spelar givetvis i den södra).  Precis som tidigare under försäsongen hade tränarna lite svårt att matcha någon som skulle kunna sägas vara den seriestartelva man vill se på planen annandag påsk. Men det finns ju gott om unga talanger i klubben som kan ta de platser som för tillfället blivit ”över”.

Slutresultatet 3-1 var givetvis positivt, men man kan ju fråga sig varför tjejerna slutade göra mål redan efter åtta minuter. Då stod det nämligen 3-0, men sedan var det slut med målfabrikationen för Söders del. Matchens fjärde mål gjordes av hemmalaget som även fick se en straff räddad av Söders målvakt Minna Åström.

Söders två första mål gjordes av Hanna Åbom 2 och det tredje (åttaminutersmålet) av Sabina Forsberg. I halvtid stod det 3-1 till Söder

Truppen på dalautflykten var:  Minna Åström (mv), Camilla Erkisi, Stina Gävbo, Hanna Holmgren Karlsson, Klara Thorsén, Isa Lindberg-Olofsson, Anna Meijer, Sophie Sörvist, Sara Sandberg, Sabina Håkansson, Sabina Forsberg, Joline Jakobsson, Vendela Ekstrand-Hamrén, Freja Olofsson, Hanna Åbom och lagkaptenskan Marie Ståhlberg

Seriepremiären spelas den 21 april mot Forsby FF på Köpings IP.

Söder DAM: Vinst i genrepet mot Gustafs GoIF

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.