Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Förlust i Solna

U17-laget förlorade gårdagskvällens match mot Vasalund med 4-2. Än så länge vet Bloggen inte så mycket mer om matchen än vad som framgår av den officiella matchrapporten (och det är ju inte så mycket). ÖSK inledde (William Gunnarsson (2.) och avslutade (Jonathan Lundberg (90.) målskyttet, men det snabba och det sena målet hjälpte inte så mycket eftersom Vasalund som sagt gjorde fyra. Hemmalagets första och andra mål kom tidigt i matchen och därefter fick ÖSK kämpa i underläge.

Det verkar av antalet utdelade gula kort ha varit en rätt tuff match. Vasalund inkasserade fem med en gulkortsutvisning efter en dryg timmes spel. ÖSKs varningar inskränkte sig till två (Albin Ödberg och målvakten Joakim Brunnberg).

Matchfakta.
02. 0-1 William Gunnarsson (ass. Jonathan Lundberg)
08. 1-1 Evren Can
11. 2-1 Roni Burhan Tanrikulu
50. 3-1 Niklas Söderberg
62. 4-1 Niklas Söderberg
92. 4-2 Jonathan Lundberg

Laguppställning: Joakim Brunnberg – Oskar Sandberg, Alex Hahne, Viktor Franssila (82), Ridwan Ikar Amin (80) – Tim Bergström, Mirza Turan, Albin Ödberg, William Gunnarsson – Jonathan Lundberg, Marcus Karlsson (45)
Avbytare: Adam Nilsson (mv), Pontus Bergström (45), Björn Lemte (80) och Jacob Pehrson (82)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.