Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Helgfotboll 140411 – 140413

Den kommande helgen kommer att bjuda på en hel del fotboll. Det är alltså inte bara mötet mellan AIK och ÖSK som tilldrar sig intresse. Redan ikväll spelas två matcher.


Förlust 4-2.
En rätt tunn U17-trupp reser till Skytteholm för att möta Vasalunds IF. Fyra spelare från U16 reser med i en trupp som ändå bara består av 15 spelare. Skador och påfyllningsbehovet i U19 har decimerat antalet tillgängliga spelare. På sin hemsida skriver ÖSK, att följande spelare är uttagna: Adam Nilsson (mv), Joakim Brunnberg (mv), Tim Bergström, Viktor Franssila, Alex Hahne, Albin Ödberg, Ridwan Ikar Amin, Mirza Turan, William Gunnarsson, Jonathan Lundberg, Marcus Karlsson, Pontus Bergström (U16), Björn Lemte (U16), Jacob Pehrsson (U16), Oskar Sandberg (U16).


Vinst 3-1
På hemmaplan i kväll spelar ÖSK U15 sin premiärmatch i P15 Regional. Motståndarna kommer från Motala AIF. Förväntningarna är säkert stora på hemmalaget som förra helgen var i Stockholm och spelade oavgjort 0-0 mot både AIK och Djurgården. Dessutom hann man med att besegra Karlslund med 4-0. Ekäng 19:45


Förlust 0-1
Ett Örebroderby bjuder Karlslund och ÖSK på i morgon lördag kl. 14:00. Lagen som möts spelar i den regionala P16-serien. I den inledande omgången besegrade ÖSK Carlstad United med 2-0 medan KB Karlskoga och Karlslund spelade oavgjort 1-1.Vinst 2-1

På lördagen möts även GIF Sundsvall och ÖSK i U19-allsvenskan. Matchen spelas på Norrporten Arena i Sundsvall med avspark kl. 15:00. Båda lagen förlorade sina inledande matcher. ÖSK med 2-3 mot Brommapojkarna 1-2 mot Gefle IF och GIFfarna med 0-5 mot AIK.


Oavgjort 1-1
ÖSK Söders herrlag träningsspelar mot Adolfsbergs IK på Karlslund Arena kl. 10:00 i morgon (lördag). AIK tränas av ÖSKs tidigare P97-tränare Magnus Carlsson och det lär finnes en hel del före detta ÖSKare i hans laguppställning.


Vinst 3-1
ÖSK Söders damlag
generalrepeterar på ett gräslikt underlag i Gustafs på söndagen. Motståndare är div 1-kollegorna (dock ej samma serie) från ortens IF. Spelartrupp med en blandning av rutin och ungdom:  Minna Åström (mv), Maya Pettersson, Stina Gävbo, Ida Scherling, Hanna Holmgren Karlsson, Klara Thorsén, Isa Lindberg-Olofsson, Anna Meijer, Sophie Sörvist, Sara Sandberg, Sabina Håkansson, Sabina Forsberg, Vendela Ekstrand-Hamrén, Freja Olofsson, Hanna Åbom och lagkaptenen Marie Ståhlberg.


1 kommentar – kommentera

Pelle

Jasså, så ÖSK mötte BP premiärmatchen och förlorade med 2-3?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.