Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Bortamatch mot IFK Norrköping

Alldeles nyss eller kl. 17:00 för att vara exakt började ÖSKs bortamatch i U21-serien mot IFK Norrköping. ÖSK kommer från en något överraskande seger med 6-4 mot IF Elfsborg i den senaste U21-matchen. Då rivstartad laget med 4 mål under de första 20 minuterna.  IFK Norrköping besegrade i sin senaste match Gefle IF med 5-0. Ett gästrikelag som i sin tur har slagit ÖSK med 3-0. Så det borde varit upplagt för en storseger för pekingneserna. Men riktigt så fungerar det inte i den här serien. Spelstyrka och kvalitet varierar hos de olika lagen beroende bland annat på vilka spelare från A-truppen som man ställer upp med.

ÖSK startar med följande elva (utan positionsangivelse): Oskar Ålgars, August Viklund, Lukman Murad, Marcus Pode,  Kalle Holmberg, Christoffer Wiktorsson, Anton Westerlund, Simon Glännestrand, Jacob Rinne (mv), Christer Lipovac och Hugo Eriksson.
Avbytare: Filip Rinne (mv), Amel Rastoder, Joel Nilsson, Andreas Klingström och Carl Jägerhill.

Jämfört med matchen mot Elfsborg saknas den numera knäskadade Boris Lumbana  och A-lagsspelande Samuel Mensah av de mer seniora spelarna. In i kvällens lag har från A-truppen Christoffer Wiktorsson och Jacob Rinne anslutit. Ett tecken på hur pass hårt skadedrabbade ÖSK för närvarande är är att det bara ingår tre stycken överåriga spelare i truppen mot tillåtna fem.

Även IFK Norrköping har rapporterat om sitt lag och de har ställt upp på följande sätt: Andreas Lindberg – Linus Wahlqvist, Edvard Skagestad, David Boo Wiklander, Mohanad Jeahze – Filip Dagerstål, Andreas Hadenius, Lars Krogh Gerson, James Frempong – Niklas Brodacki, Alhaji Kamara
Avbytare: Oscar Sandström, Gaby Chabo, Dzenis Halilovic, Gentrit Citaku.

Det finns en del bekanta namn i den truppen, bland annat den före detta ÖSKaren och alldeles för ofta skadedrabbade James Frempong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.