Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ligacuper lottade

Semifinalerna i de två ligacuperna är nu lottade. För ÖSks del gäller att U17 får resa till Borås för att möta IF Elfsborg. För U19 är det hemmaplan som gäller och för motståndet kommer BK Häcken att stå.

Elfsborgs kvartsfinal mot Malmö FF slutade 2-2 efter full tid och en halvtimmes förlängning. Mötet avgjordes sedan på straffar och avgjordes med 9-8 till Elfsborgs favör. BK Häcken besegrade Kalmar FF i sin kvartsfinal med 2-1.

Matcherna skall vara färdigspelade senast den 18 maj. För ÖSks del blir det väl en del puzzlande för att få till bra speldagar. ÖSKs trupp är inte så stor och man vill nog gärna ha tillgång till vissa U17-spelare även för U19-laget – i alla fall på bänken. U19 å sin sida har ett rätt digert matchprogram eftersom de utöver U19-serien även skall stå bistå med spelare till U21-laget.,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.