Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ngoma hoppas fortfarande

Med bara några öppna timmar kvar av vinterns transferfönster förhandlar ÖSK (förmodligen) fortfarande med Donald Ngomas klubb FC Platinum. Det tror i alla fall Ngomas agent Ryan Hartslief som NA har talat med. Det verkar alltså inte som om det skulle finnas ett intresse från ÖSKs sida och att man kommit överens om de personliga villkoren. Men det gäller som sagt även för klubbarna att kunna komma överens. Vid midnatt stänger fönstret och kommer därefter att vara stängt till den 15 juli.

NA: Ngomas agent hoppas på ÖSK

Men något senare meddelar NA att det inte verkar bli någon affär.
NA: Agenten: ”Klubbarna kom inte överens”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.