Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inte så farligt med Oscar

2013 05 31_0033_Oscar Jansson2

Oscar Jansson tvingades som bekant utgå redan i halvtid i årets allsvenska premiärmatch. Halmstads råskinn Gudjon Baldvinsson kolliderade med honom, när Oscar hade slängt sig för att stoppa ett anfall. Enligt de preliminära rapporterna rörde det sig om en axelskada och det var oklart hur pass allvarlig den var.

Idag är det lite klarare efter det att Oscar undersökts på USÖ. Resultatet visade inte på någon allvarligare skada i axelpartiet och det innebär att det inte behöver bli någon längre frånvaro för ÖSKs förstemålvakt. Om han hinner bli spelklar tills matchen mot Mjällby nästa vecka är det ännu för tidigt att ha någon uppfattning om.

NA: Oscar: ”Det var en stor lättnad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.