Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingen flytt för van Heerden

Sydafrikanen Marc van Heerden deltog i ÖSKs första portugalläger tidigare i år. Sedan dess har det varit tyst om sydafrikanen och ”alla” har väl antagit, att det i slutändan inte fanns ett tillräckligt stort intresse från ÖSK s sida. Detta bekräftas nu av websiten SoccerLaduma. Spelarens agent Ryan Hartslief förklarar det hela.

– Marc did well, but as a team that only recently got promoted they have a specific budget. Obviously foreign players take up a big part of that budget and they decided to sign an attacking midfielder instead. They said that if they hadn’t got the midfielder then they would have gone for Marc.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.