Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Kvartsfinal i ligacupen mot Djurgården

I eftermiddag skall ÖSK U17 försöka kopiera U19-lagets bedrift från igår och ta en seger i ligacupens kvartsfinal. Motståndarna idag kommer från Djurgårdens IF.

Till matchen har ÖSK tagit ut följande trupp: Joachim Brunnberg (mv), Michel Yanez, Tim Bergström, Viktor Franssila, Johan Sjögren, Ridwan Ikar Amin, Mirza Turan, William Gunnarsson, Joel Nilsson, Jonathan Lundberg, Almin Masic, Felix Möller, David Holm, Markus Karlsson och Albin Rydberg (mv, U16)

Bloggen tycker att det ser ut som ett starkt lag med förutsättningar att gå vidare. Åter i truppen är Viktor Franssila. Saknas görs däremot kvintetten Kalle Westdahl, Mikael Loön, Alex Hahne, Adam Nilsson och Albin Ödberg.

Matchen spelas på Behrn Arena med avspark kl. 15:30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.