Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hagabyträning

En smaltränad Nordin Gerzic gjorde sin första ÖSK-träning för året.

En smaltränad Nordin Gerzic gjorde sin första ÖSK-träning för året.

Bloggen hade sin utsände på plats på fotbollsplanen vid Hagaby. Huvudsyftet var att ta några kort på nya och nygamla spelare. Spelartruppen anlände ungefär en timme efter utlovad tid, men med trevligt sällskap och en värmande vårsol gjorde det inte så mycket. Och spelare/tränare dök ju i alla fall upp så småningom.

Av de spelare som borde vara på plats saknades Emil Berger. Sjuk, skadad eller på anställningsintervju.  Av de rehabbande spelarna syntes inte Robert Åhman-Persson eller William Atashkadeh till. Däremot var Ilir Berisha på plats och tog del i de fysiska övningarna som inledde passet. Men när det blev dags för spel med boll fick han inte vara med längre. Avvek gjorde även Marcus Pode, som alltså verkar att vara skadad. En annan som saknades var Christer Lipovac – förmodligen för att han spelar med U19-laget mot Brommapojkarna i kväll i ligacupen.

Tillägg: Marcus Podes tidiga hemgång verkar inte ha berott på någon ny skada utan att han hade fått permission för att kunna åka hem till sin nyligen uttökade familj.

Detta bildspel kräver JavaScript.

3 kommentarer – kommentera

Kal Ström

Jag var på upptaktsträffen med sponsorer igår och jag minns inte att jag såg honom faktiskt …

Erik

Pode är hemma med sin nya son/dotter under dagen.

Mackan

Tack för de fina bilderna och trevlig träff i vårsolen. De bästa med träningen var väl ändå Per-Olas kommentar till Filip Albertsson. ”Det är bra att du är taggad Fille, men…” :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.