Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Vi är svartvitt

1489016_10151997358521806_976250924_n

Det är tydligen med de orden som örebroarnas fotbollsintresse skall kanaliseras till Eyravallen Behrn Arena. Lite väl anonymt och tamt, tycker Bloggen, som anar ett försök att hänga på örebrohockeyns ”Det är vi som är Örebro”.

Fjolårets ”tillsammans tillbaka” tyckte jag var riktigt bra, men årets devis känns som sagt i bästa fall så där.

Jag antar, att ÖSKs senste omslagsbild på Oscar Jansson på Facebooksidan är en integrerad del av den svartvita kampanjen. Den är ju riktigt bra (bilden alltså), så kanske att ”Vi är svartvitt” kommer att kännas lite bättre, när man fyllt orden med mer innehåll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.