Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Speldagar för ligacuperna

Speldagarna för kvartsfinalerna i de två ligacuperna är nu fastlagda. ÖSK fick som man ville och lyckades sära på speldagarna, vilket ger mer flexibilitet när trupperna till de två matcherna skall tas ut.

ÖSKs U19-lag kommer att spela sin kvartsfinal mot Brommapojkarna redan på fredagen. Klockan 19:00 blir det avspark på Grimsta IP i västra Stockholm. Det blir på sätt och vis en revanschmatch för BP som förra året blev utslagna av ÖSK i U17-klassen. De killarna har nu tagit steget upp i U19 och det kommer alltså att vara en del bekanta namn på motståndarsidan.

På lördagseftermiddagen kl 15:30 tar sedan ÖSKs U17-lag emot Djurgårdens IF på Behrn Arena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.