Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ligacupen lottad

Nu är kvartsfinalerna i ligacupen lottade. Eller om man parat ihop motståndarna för att hålla nere restid och -avstånd.  För ÖSKs del innebär lottningen att U19 får möta Brommapojkarna på bortaplan och att U17 får se djurgårdare på Behrn Arena. Matcherna ligger preliminärt utlagda på söndagen den 30 mars. ÖSK skriver dock på sin hemsida, att man helst vill spela en av matcherna på en lördag och den andra på en söndag. Anledningen till detta är (antar jag), att den kombinerade U17/U19-truppen inte är stor nog, att fylla två 18-mannatrupper. U19 måste därför låna spelare från U17 för i första hand kunna fylla upp avbytarbänken.

ÖSK: Kvartsfinalerna i Ligacupen lottade

Kvartsfinallottningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.