Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träningsmatcher 140322

Bloggen har några träningsresultat att notera och redovisa.


Efter två år av rehab: Cassandra Söder kan åter ta plats mellan stolparna.

Efter två år av rehab: Cassandra Söder kan åter ta plats mellan stolparna.

Vinst för Söder Dam.
ÖSK Söders damlag var i Karlskoga och matchade Rävåsens IKs div 2-lag. Det blev en vad som väl i det hör sammanhanget bör kallas en programenlig seger. (Spelar man i div 1 skall man slå div 2-lag). Hanna Åbom öppnade sitt målkonto hs ÖSK Söder genom att ge sitt lag ledningen med 1-0. Innan den första halvleken var över hade Sophie Sörqvist ökat på till 2-0. (På nick sägs det).

I andra halvlek straffade Rävåsen sina gäster till 2-1 innan Emma Tivemo fastställde slutresultatet 3-1.

Söder Dam: Ytterligare en vinst


U16: Oavgjort mot Nerikes Kil.
Efter en lite tveksam instas förra veckan mot Lidköpings FK matchades ÖSK U16 idag mot ett seniorlag från div 6. ÖSK-tränaren Daniel Wikströms tidigare adepter från Nerikes Kil stod för motståndet på Ekäng. Slutresultatet 2-2 mot ett seniorlag bör ha givit en del beröm efter matchen. Då skall man ha i åtanke, att truppen jämfört med förra året ”förlorat” Marcus Karlsson, Almin Masic, Alex Hahne och Adam Nilsson som i år tillhör U17-truppen. Vilka som gjorde ÖSKs mål i matchen har inte trängt fram till Bloggen.


U15: Förlust mot IFK Lidingö.
Det yngsta pojkelitlaget mötte och förlorade mot IFK Lidingö med 2-1. Ted Larsson var inte helt nöjd med resultatet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.