Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Gruppfinal i ligacupen

ÖSKs yngre ligacuptrupp möter i morgon på bortaplan Degerfors IF i en ren gruppfinal. Båda lagen har vunnit sina två första matcher och för morgondagens match gäller i princip allt eller inget. ÖSKarna kommer dock att gå vidare vid ett oavgjort resultat tack vare en betydligt bättre målskillnad. 14-3 mot Degerfors som har 3-1.

ÖSK har ännu inte skrivit något om matchen på sin hmsida, men hos Degerfors finner man en liten inför-artikel. < Tillägg: ÖSK har nu på sin hemsida meddelat, att man åker med följande trupp till Degerfors: Adam Nilsson (mv), Joachim Brunnberg(mv), Micha Yanez, Tim Bergström, Joel Nilsson, Alex Hahne, Albin Ödberg, Johan Sjögren, Ridwan Ikar Amin, Jonathan Lundberg, Mirza Turan, William Gunnarsson, Jonathan Lundberg, Almin Masic, Felix Möller, David Holm och Markus Karlsson.

Matchen spelas kl. 13:00 på Stora Vallas konstgräs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.