Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Holmberg förlängde

Kalle Holmbergs ÖSK-karriär började som en från Karlslunds IF inlånad spelare i ÖSK Ungdom. Här på ett målgörarfoto från år 2009 tillsammans med Boris Lumbana, Adam Botvidsson, Peter Rosendal, Kalle Holmberg och Adam Eriksson.

Kalle Holmbergs ÖSK-karriär började som en från Karlslunds IF inlånad spelare i ÖSK Ungdom. Här på ett målgörarfoto från år 2009. Från vänster: Boris Lumbana, Adam Botvidsson, Peter Rosendal, Kalle Holmberg och Michael Jidsjö.

ÖSK meddelar på sin hemsida, att man kommit överens med Kalle Holmberg om en kontraktsförlängning. Kalle, vars hittillsvarande kontrakt gick ut efter den här säsongen, har enligt klubben skrivit på ett flerårig kontraktsförlängning.

Tillägg: Kontraktet gäller över säsongen 2016, kan man läsa i papperstidningen.

ÖSK: Holmberg förlänger med ÖSK (video)
NA: Han förlänger med ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.