Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mitten är målet

I papperstidningen kan man idag läsa om ÖSKs mål inför den säsong som snart är över oss. Övergripande är en önskan att åter etablera ÖSK i Allsvenskan. Att få fast fotfäste igen i den högsta serien efter fjolårets förhoppningsvis tillfälliga besök i Superettan.  Beträffande placeringsmålet nöjer man sig med att sikta in sig mot en mittenplacering i allsvenskan efter halva säsongen. När man (tidsmässigt) nått så långt får man sedan ta en ny målsättningsdiskussion.

Att man från ÖSKs sida är så pass vag i sin målsättning beror förmodligen på att man inte riktigt vet hur väl laget står sig mot de övriga 15 lagen i serien.  En knapp seger mot Kalmar FF och en förlust mot Falkenbergs FF – båda på hemmaplan – är de enda avstämningsmöjligheter mot blivande konkurrenter som man haft under försäsongen. Speciellt tvåmålsförlusten mot nerflyttningskandidaten Falkenberg ökade nog på osäkerheten en hel del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.