Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hemmapremiären flyttad

ÖSK meddelar på sin hemsida, att hemmapremiären i årets Allsvenska senarelagts en dag. Istället för att möta Mjällby AIF måndagen den 7 april kl. 19:00 kommer matchen att spelas tisdagen den 8 april kl. 18:30.

Anledningen till bytet av speldag var den tidsmässiga krocken med ÖHKs hemmamatch, som även är deras sista match i kvalserien.  ÖSKs begäran har nu godkännts av UEFA som har avgörandet eftersom det den 8:e april spelas matcher i Champions League.  De dagarna får under normala omständigheter inga matcher i de högsta ligorna i Europa spelas. Men man kan begära dispens och det är en sådan som ÖSK nu har fått. Den tidigare avsparkstiden beror på att UEFA inte tillåter konkurrerande fotbollsmatcher som pågår samtidigt med CL-matcherna.

ÖSK nämner även, att lösbiljetter till matchen kommer att börja säljas från och med måndag den 24:e mars. Hittills och tills dess är det bara säsongskort som varit tillgängliga för försäljning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.