Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Oavgjort mot Lidköpings FK

Ebrima Jaiteh gjorde ÖSks två första mål.

Ebrima Jaiteh gjorde ÖSKs två första mål.

Ett uttunnat U16-lag hade oväntat stora problem mot Lidköpings FK i dagens träningsmatch på Ekäng. Efter att hemmalaget haft ledningen med både 1-0 och 3-2, men även legat under med 1-2, blev det till slut 3-3. Ett resultat som väl får sägas vara rättvist med tanke på chanser och spel. Även om det var surt – Lidköpings sista mål kom väl i princip på matchens sista spark (som var ett mäktigt långskott).

Ebrima Jaiteh, nyförvärv från Hällefors, gjorde ÖSKs två första mål – båda gångerna kom han fri centralt. Vem som passade fram till det första målet vill jag låta vara osagt, men det andra var resultatet av en försvarsuppsnittande djupledspassning från Jacob Pehrson. ÖSKs tredje mål gjordes av Burin Jankaew på ett långskott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.