Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Allsvenska tips

Vi nalkas nu den tid på året då diverse fotbollsexperter sätter äran på spel genom att försöka förutse hur årets allsvenska kommer att sluta.


140314. Expressens Daniel Kristoffersson har lämnat sitt tips i vad som väl närmast ser ut som lite förhandsreklam för tidningens allsvenska bilaga som kommer ut till försäljning om en vecka. Kristoffersson ansluter sig till Jonas Dahlqvists tips och placerar ÖSK på 11:e plats inkilade mellan Åtvidaberg och Mjällby.


140224. C Mores Jonas Dahlqvist är den förste som fastnat i mitt internet-nät. Dahlqvist går ut med sitt tips när det fortfarande återstår en månad innan vinterfönstret stänger. Ett riskabelt tillvägagångssätt eftersom fortfarande mycket kan hända i trupperna under mars månad. Å andra sidan får han ju alltid möjligheten att skylla eventuella missar på att det hände saker efter det att han avlämnat sitt experttips.

Nåväl. Dahlqvist tror i en välskriven ”analys” att ÖSK kommer att hamna på 11:e plats inklämda mellan Åtvidaberg och Mjällby.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.