Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Emil Magnusson till Alta?

Det här har väl inte sp mycket med ÖSK att göra – mer än möjligen i filen för ”Vad hände sedan?”

ÖSK hade tidigare under försäsongen målvakten Emil Magnusson på provträning under en vecka. Det blev inget kontrakt för Magnusson, som kom till Brage förra sommaren som målvaktsuppbackning för inlånade Tim Markström. Magnusson och ÖSKs föredetting Peter Rosendal konkurrerade sedan om posten som förstemålvakt i Brage för den kommande säsongen. Den kampen vann Rosendal varpå Magnusson meddelade, att han tänkte bli utespelare i div 5-laget Äppelbo AIK.

Nu verkar dock Magnusson kommit på andra/bättre tankar (igen). Altaposten skriver nämligen, att han nu är i Spanien på ett träningsläger med Alta IF. För övrigt den förening som Jacob Nilsson representerade under några av sina norgeår.

1 kommentar – kommentera

J K

Tomas Hula Johannesson är assisteande tränare i Alta. Tomas som spelat med ÖSK mv-tränare Anders Karlsson tidigare. Kanske har ÖSK rekomenderat Emil till Alta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.