Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Slitsamt på lägret

I papperstidningen får vi idag en uppdatering av skadeläget i den trupp som nu är i Portugal. Kvar i Sverige är ju dessutom Robert Åhman-Persson och William Atashkadeh.

I gymmet återfanns ÖSKs mittbackspar Magnus Wikström (ljumske) och Erik Moberg (fot). Sällskap där hade de av Alhassan Kamara (knä). Vid sidan av plan tränade Christer Lipovac sin stukade fot under överinseende av Jimmy Högberg. Dessutom kan Shpetim Hasani möjligen ha fått en lårkaka efter en ofrivillig knäkontakt. Ayanda Nkili som varit frånvarande på grund av förkylning tränade igen.

NA skriver att det inte är någon fara med de som var på gymmet istället för på träningsplanen. Men det är klart – knäproblem för Alhassan Kamara låter lite oroande med tanke på att han haft problem med ett sk. hopparknä tidigare. Dessutom kan man väl konstatera att den stackars Christer Lipovac haft maximal otur som skadade sig redan första lägerdagen och fortfarande inte verkar vara klar för träning och eventuellt spel.

Hur pass allvarliga dessa skador är lär vi få se i morgon när laget för matchen mot S.C. Farense skall tas ut. Donald Ngoma togs till Portugal för att testas som offensiv mittfältare, men med läget för Kamara och Hasani oklart är det möjligen möjligt att han får hoppa in som anfallare tillsammans med Marcus Pode (vars rygg för tillfället verkar vara ok).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.