Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U15: Sex bra halvlekar

ÖSKs yngsta elittrupp har i helgen varit i Jönköping för spel i Tipselitcup. Namnet till trots handlar det inte om en cupturnering utan om en sammandragning av lag från Sveriges 32 elitklubbar. Alla elitklubbarna var väl inte representerade så det dyker upp några mindre kända lag bland resultaten också.

För den nybildade U15-truppen var det här den första möjligheten i år att mäta sina krafter med några av Sveriges bästa lag i åldersklassen. Spelmässigt verkar det ha gått riktigt bra för 99-orna med undantag för den första matchen som spelades i hård vind på fredagskvällen. Då blev det förlust med 4-1 mot Halmstad BK. På lördagsförmiddagen besegrades IFK Göteborg med 2-1 och på kvällen blev det förlust med samma siffror mot Kalmar FF i en välspelad match. I dag på morgonen avslutades sedan sammandragningen med en 2-1 vinst över BK Häcken.

Tipselit Cup: Resultat och spelprogram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.