Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Frågetecken för Ngoma

Som Eyravallsbloggen noterade igår finns det en del frågetecken kring ÖSKs provspelare Donald Ngoma. Denne har i en lokal tidningsartikel bland annat anklagats för att ha misshandlat sin hustru. Efter det att artikeln kommit till ÖSKs kännedom så har man från ÖSKs sida fått halvkalla fötter. Till NA säger man att man nu måste undersöka om det ligger något bakom anklagelserna innan man beslutar sig för om man skall låta Ngoma träna med klubben. Spelaren lär komma till lägret i kväll så man har i princip söndagen på sig att undersöka saken.

NA: Ny uppgift kan stoppa ÖSK:s provspelare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.