Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal-SM: Guld till P97-orna

SM-vinnare P97

Övre raden: Lars Andersson, Magnus Carlsson, Felix Möller, Jonathan Lundberg, William Gunnarsson, Tim Bergström, Viktor Franssila,Johan Sjögren, David Holm och Johan Cehlin. Nedre raden: John Lennartsson, Tobias Söderman, Konrad Gustafsson, Mirza Turan, Hampus Lindh, Mikael Loön, Joakim Brunnberg och Michal Hernandez

Det blev SM-medaljer av ädlaste valör då ÖSKs P97-or i en tight match besegrade Husqvarna FF. Bloggen vet inte så mycket mer om matchen än vad Peter Johansson har twittrat. ÖSK tog ledningen genom David Holm och HFF hann med att utjämna innan den första halvleken var slut. ÖSK kom sedan i underläge i början av andra halvlek, David Holm gjorde sitt andra och utjämnade till 2-2 innan Jonathan Lundberg satte det avgörande guldmedaljsmålet.

En minst sagt passande avskedspresent till lagets tränare Magnus Carlsson, som nu efter fem och ett halvt år lämnar sina 97:or för att i stället ta hand om Adolfsbergs seniorer i div 4.

Det blev alltså guld till ÖSK P97, silver till IK Sturehov P99 och bronsmedaljer för ÖSK Söder F97. Ett jättefin facit för örebrodistriktet i årets futsalfinaler i ungdomsklasserna.

NA: ÖSK vände – vann futsal-SM

Nu är det snabb omställning till utomhusspel som gäller för killarna. Redan på fredag är det match i ligacupen mot Syrianska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.