Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal-SM: Etta och kryss

Efter lördagens förmiddagsmatcher i futsal-SM är de två ÖSK-lagen fortfarande obesegrade.


F17 besegrade fjolårets SM-finalmotståndare från Umeå IK med 2-1. Målgörare var Sara Sandberg och Amanda Nordenby. Laget behöver minst oavgjort i den avslutande matchen mot Tvååkers IF för att säkra en semifinalplats. Gruppspelet är tight och inget är säkert innan eftermiddagsmatcherna är färdigspelade.


Pojkarna i P17 spelade oavgjort 3-3 mot BK Olympic i en svängig match där båda lagen hade ledningen. ÖSKarna kanske är mest nöjda eftersom det var de som gjorde det sista målet. Å andra sidan tappade de sin ledning två gånger. Målskyttar för ÖSK var Mikael Loön, Jonathan Lundberg samt en än så länge oidentifierad tredjemålsskytt.


Det går bra även för IK Sturehov i klass P15. De vann sin förmiddagsatch mot Ope IF med 4-2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.