Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal-SM: Båda lagen till semifinal

Båda ÖSKs-lag kvalificerade sig idag till morgondagens semifinaler. För flicklaget var marginalen knapp medan pojkarna tog sig vidare utan några större problem (verkar det som av siffrorna att döma).


ÖSKs F17 förlorade eftermiddagsmatchen mot Tvååkers IF med 2-1. Detta resultat innebär att tre av de fyra lagen slutade på sex poäng. ÖSK är vidare som grupptvåa tack vare bättre målskillnad. Anna Meiers reduceringsmål gav ÖSK en målskillnad som var ett mål bättre än utslagna Tvååker. I semifinalen får tjejerna möta göteborgslaget Eriksbergs IF.


Medan ÖSK Söders F17 hade det rätt knepigt att ta sig vidare till semifinalerna gick det lättare för pojklaget. Efter ett litet oavgjort tapp i förmiddagsmatchen var mål- och försvarsformen återställd, då ÖSK mötte grupptvåorna från Husqvarna FF. Matchen slutade 4-0 till ÖSK efter mål i tur och ordning av Hampus Lind, Felix Möller, Michel Yanez Hernandez och Mikael Loön. Semifinalmotståndare blir FC Gute från Visby.


IK Sturehovs pojklag i klass P15 tog sig även de till semifinal. I denna ställs de mot Eslövs BK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.