Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

SM-finaler i futsal

I kväll spelas de första slutspelsmatcherna i futsal för ungdomsklasserna. I båda de äldre klasserna är det lag från ÖSK som representerar örebrodistriktet.

Eyravallsbloggen skulle bli besviken om inte något av lagen tar sig vidare till semifinalerna på söndag. Från det inledande gruppspelet går de två första lagen vidare medan det är färdigspelat för trean och fyran. ÖSK Söders flicklag tog för övrigt redan förra året hand om SM-tecknen med i princip samma lag som man ställer upp med i år.

I kväll möter ÖSK Söder F17 Borens IK. Lagen möttes faktiskt även förra året i en gruppspelsmatch som då slutade oavgjord. Övriga gruppmotståndare är Umeå IK, som man förra året besegrade i finalen med 1-0, samt Tvåkers IF från Varberg.

Borens IK: Borens IK till SM-slutspel i Futsal i Göteborg i år igen!
Umeå IK: Finalförlust i fjol – revansch i år?

ÖSKs pojkar i klass P17 kan se tillbaka på en bra säsong med en enda förlustmatch i protokollet. Revansch blev det dock på Karlslunds IF i DM-finalen. I det regionala gruppspelet gick laget sedan obesegrat genom sina tre matcher. ÖSKs motståndare i pojkklassen är malmöklubben BK Olympic, Husqvarna FF och Umeå FC.

Till den yngre pojkklassen finalspel har IK Sturehov kvalificerat sig.

I menyn till höger kan man följa hur det går för ÖSK-lagen under finalhelgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.