Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tunnt i Falkenberg

ÖSKs nästa motståndare är Falkenberg som man skall möta i en träningsmatch på lördag. Hallänningarna har dock problem med sin spelartrupp som verkar vara i tunnaste laget. Klubben skall egentligen spela en match i morgon Halmstad BK. Ett lokalderby som säkert emotsetts med ett stort intresse. Nu blir det ingen match eftersom skador och sjukdomar hos FFF gör att man inte ens får ihop till ett lag. Förhoppningsvis har tillräckligt många tillfrisknat så att matchen mot ÖSK kan genomföras.

FotbollDirekt: Henke utan spelare – tvingas ställa in match

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.