Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kryss för Söders damer

Oavgjort i andra träningsmatchen för ÖSK Söders damer. (Foto: IFK Norrköping DFK).

Oavgjort i andra träningsmatchen för ÖSK Söders damer. (Foto: IFK Norrköping DFK).

ÖSK Söders damlag fortsätter sitt förberedelsearbete inför årets fotbollssäsong. Förra veckan blev det en klar förlust mot nyallsvenska Eskilstuna United. Idag blev det ett bättre resultat. Bortamatchen mot IFK Norrköping DFK slutade oavgjord 2-2. Ett resultat som Söder nog skall ta som ett kvitto på att man ligger bra till i förberedelserna.

Dagens motståndare sprang hem sin div 1-serie (Östra Götaland) förra året med endast ett poängtapp på hela säsongen. I kvalet till elitettan besegrade man Brommapojkarna på bortaplan men fick sedan ordentligt med stryk hemma. ÖSK Söder å sin sida tillbringade större delen av säsongen med en blick över axeln för att se hur långt ner det var till nedflyttningsstrecket.

ÖSK Söder verkar ha startat dagens match bäst och tog ledningen två gånger. I den 20:e minuten genom Sabina Håkansson 1-0 assisterad av Sara Sandberg. Sabina Forsberg gjorde sedan 2-1 till Söder i den 43:e minuten framspelad av sin namne.

På det hela taget ett mycket bra resultat av en ÖSK-trupp med en hel del unga spelare i matchtruppen.

IFK Norrköping DFK: Kryss för IFK i hemmapremiären!
ÖSK Söder Dam: Sabinorna målskyttar mot IFK Norrköping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.