Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ring till Forward

Att Sebastian Rings utlåning till BK Forward var på gång skrev Bloggen om redan för en och en halv månad sedan baserat på en tweet från @FotbollOre Fotboll Örebro. Då var jag lite tidigt ute för det skulle visa sig ta ett bra tag innan allt till slut blev klart. Sebbe lånades ju ut till Forward strax efter det att Daniel Björnqvist gått andra vägen. Nu blir det en fortsättning, vilket väl tyder på att höstens utlåning var lyckad. För Sebbe blir det en bra möjlighet att få spela matcher som verkligen betyder något på en hyfsat hög nivå.

Det är Sebbe själv som bekräftar utlåningen. Ingen av klubbarna har ännu skrivit något om saken.

Med tanke på hur Forwards spelarsituation ser ut så är det inte omöjligt att det kommer att bli fler av ÖSKs talanger som kommer att spela för BK Forward i år. Närmast till hands ligger väl Filip Albertsson och möjligen även Anton Westerlund. Ingen av dessa syntes till i matchen mot IK Sirius igår, vilket de rimligen borde ha gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.