Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söderdamerna förstärker

Lisa Sundell kommer till ÖSK Söder Dam från Stensätra IF.

Lisa Sundell kommer till ÖSK Söder Dam från Stensätra IF.

ÖSK Söder Dam skriver på sin hemsida, att Lisa Sundell skrivit på för klubben. Hos Söder har man varit rätt aktiva under vinterhalvåret och nu förstärker man truppen ytterligare med en defensiv mittfältare/försvarsspelare. Lisa spelade förra året för Stensätra IF från Sandviken i div 2. (Innan dess i Valbo FF om jag hittat rätt). Även om hon av ÖSK Söder beskrivs som en spelare med huvudsakligen defensiva uppgifter så gjorde hon en del mål för Stensätra förra säsongen – sex stycken i seriespelet för att vara exakt.

Från början verkar det ha varit meningen att hon skulle gå till IFK Kumla som hon faktiskt representerade under finalspelet i  futsal tidigare i år. Någon utomhusövergång till Kumla blev det dock aldrig, eftersom KIF Örebro visade sig vara intresserade och tog in henne på provträning med den allsvenska truppen. Något kontrakt med KIF blev det dock ej utan hon ”hamnade” istället hos Söder.

Debut för ÖSK Söder blir det redan på fredag då söderdamerna reser till Eskilstuna för att mäta sina krafter med det nyuppflyttade damallsvenska laget Eskilstuna United.

Ett intressant nyförvärv, tycker Eyravallsbloggen, som tror att Söderdamerna kommer att kunna ställa ett starkare lag på benen i år jämfört med debutåret i div. 1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.