Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Prioritet att banta truppen

NA har (givetvis) även kollat med Magnus Sköldmark beträffande värvningsläget. Enligt Sköldmark vill man i första hand banta den nuvarande truppen innan det är dags att ta in nya spelare. Speciellt långt i bantningsarbetet verkar man inte ha kommit även om man jobbar på det.

ÖSKs A-lagstrupp består i dagsläget av 22 spelare efter det att man lånat ut Eidur Sigurbjörnsson för ytterligare en säsong samt tackat nej till William Kvist. Fler vill man uppenbarligen inte ha – frågan är om det fungerar med färre.

NA tar även upp möjligheten att ÖSK skulle ta hjälp av Spelarinvest vid en rekrytering. Det skulle man visserligen kunna göra, men det blir i så fall enbart för att täcka utgifter i samband med en övergång (lossköp av spelare etc.). Av ÖSKs resonemang kring rekryteringsproblematiken att döma verkar det dock i första hand gälla att se till att de löpande kostnaderna hålls under kontroll. Någonting som Spelarinvest inte kan hjälpa till med. Prior

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.