Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P98 Elit: Knapp förlust mot IFK Örebro

Knapp förlust för ÖSK U16 mot IFK Örebros seniorer (Foto: IFK Örebro)

Knapp förlust för ÖSK U16 mot IFK Örebros seniorer (Foto: IFK Örebro)

ÖSKs P98or, som väl från och med i år skall kallas U16, mötte i lördags div 4-laget IFK Örebro i en träningsmatch. Här har de väl ändå tagit sig vatten över huvudet, tänkte jag när jag såg vilka som skulle bli motståndare. Men det visade sig gå betydligt bättre än vad jag trott. Visserligen blev det förlust med 3-2, men det skall det givetvis bli mot ett div 4-lag fullt av seniorer.

Både ÖSK och IFK har skrivit om matchen och man får väl lite olika uppfattning om matchförloppet beroende på vilken rapport man läser. Men det är ju så att man koncentrerar sig på vad det egna laget presterar medan man inte vet så mycket om motståndarna.

Till att börja med verkar det som om respekten var lite väl stor för motståndet och IFK Örebro kunde gå fram till en 3-0 ledning. När sedan det unga ÖSK-laget kom in i matchen lyckades man reducera två gånger om. Starkt jobbat, tycker Eyravallsbloggen.

ÖSK-målen gjordes av Ridvan Ikar Amin (inlånad från P97) och Alex Hahne.

ÖSK U16: Bra genomkörare!
IFK Örebro: Vinst i säsongspremiären!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.