Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Spelprogram för distriktsserierna

ÖLFF har nu lagt ut ett förslag till spelprogram för divisionerna 4 till 6. Även om inget är klart och fastslaget än så brukar det inte bli några större förändringar i förslaget – mer än att man ibland ruckar på exakt datum och tid för de olika matcherna. Distriktets förslag handlar ju mest av allt om vilka lag som skall mötas vilka speldagar.

För ÖSK Söders herrlag, som i år är tillbaka i div 5, blir det torsdagsmatcher enligt spelprogrammet. En rätt så bra dag, tror jag. Den 24 april spelas den första matchen och då är det Bernhard Nilssons Pålsboda GoIF som på Pålsboda IP skall försöka göra motstånd.

Nytt för i år är att div 5 komprimerats tillbaka till en serie efter det att andralagen rensats bort. De lag som ÖSK Söders herrar kommer att få möta är: IFK Askersund, Sportakademin Cantolao, Delta Örebro, Frövi IK, Grythyttans IF, Hidingsta IK, HOIF [Hampetorp-Odensbacken], Lillkyrka IF, Lillån FK, Pålsboda GoIF och Östansjö IF.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.