Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal-SM: Slutspel

ÖSK har en dubbel uppsättning deltagare då Futsal-SM för ungdomslagen går in i sin finalfas. I fjol vann ÖSK Söder F17 och de har gått till final även i år (med i princip samma lag, dessutom). För pojkarna i årsklass -97 blir det väl första gången som de är med och spelar om Futsal-tecknen.

Lottningen för gruppspelsfasen i slutspelet har nu kommit och för flickornas del kan man konstatera, att det till två tredjedelar blir bekanta motståndare. Umeå IK och Borens IK mötte man redan förra året i gruppspelet med blandat resultat (förlust mot Umeå och oavgjort mot Boren). Den tredje gruppspelsmotståndaren är Tvååkers IF, som man väl inte mött tidigare – i alla fall inte i de här sammanhangen.

För pojkarnas del kommer motståndarna från BK Olympic (Malmö), Husqvarna FF och Umeå FC.

Den första slutspelsmatchen spelas fredag kväll den 28. februari. Den 1. mars spelas de två återstående matcherna i gruppspelet innan de två bäst placerade lagen går vidare till semifinaler och (ev.) final på söndagen den 2. mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.