Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fredrik Forsberg till Söder Dam

ÖSK Söder Dam skriver på sin hemsida, att Fredrik Forsberg ansluter och förstärker ledarstaben. Riktigt vad han skall göra framgår inte riktigt, men kollar man vad han haft för sig i Hovsta/Lillån finns det ett antal uppgifter som är tänkbara. Forsberg har varit ordförande i Hovstas fotbollssektion samt webmaster på föreningens hemsida. Dessutom var han ansvarig tränare för Hovstas F98/99-lag under ett antal år och står än så länge uppsatt som tränare för Lillåns F18-trupp.

Den egna aktiva karriären omfattar bland annat fem år i ÖSKs ungdomsverksamhet, spel med Rynninge i div 3 samt som grädde på fotbollsmoset var han med och tog upp Garphyttans IF till div 3. Det sistnämnda ger automatiskt pluspoäng hos Eyravallsbloggen.

ÖSK Söder Dam: Förstärkning i ledarstaben i ÖSK Söder Dam

Tillägg: Följande kompletterande information har trådledes inkommit från ÖSK Söder Dam.
Fredrik kommer att vara assisterande till Niclas [Collgård] och ta hand om U-laget i ÖSK Söder dam. Vi kommer att behöva dela upp truppen på träningarna i framtiden, och Niclas kör A-truppen och Fredrik U-truppen när vi delar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.