Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tunt hos Forward

Papperstidningen skriver idag med anledning av kvällens träningsmatch mellan ÖSK och Forward att det är väldigt tunt i spelartruppen hos BK Forward. Klubben har ju drabbats av att en hel del spelare lämnat klubben under vintern och att man dessutom har skador på andra. När man ser vilka spelare som kommer att saknas i kvällens match undrar man ju om det är någon mening att alls spela den.

Lämnat Forward under vintern har Rasmus Östman, Kristoffer Näfver, Stellan Carlsson, Robin Ingvarsson, Jens Arby och Johannes Gustafsson gjort. Samtliga spelare som var givna i en startelva. Dessutom har ju Jacob Rinne lämnat för ÖSK. På skadelistan återfinns för tillfället Markus Gustafsson, Jacob Nilsson, Alexander Ekobo, Kenny Mathiesen, Mathias Bulun och Robert Walker. Tillgängliga för spel i kvällens match av de mer seniora spelarna är väl enbart Erik Björndahl och Per Johansson. Jag kan ha missat någon, men tunt ser det onekligen ut. För kvällens match får man fylla på med juniorer eller göra om arrangemanget till en gemensam träning och låna in spelare från ÖSK för att fylla ut de egna leden.

Att ta in spelare från ÖSK verkar för övrigt vara en väg som Forward kan tänka sig att gå. För Magnus Kihlberg verkar Boris Lumbana vara en önskevärvning. Han känner ju väl till Boris sedan tidigare. Dessutom har det ryktats om att Sebastian Ring och Filip Albertsson är mer eller mindre klara för inlåning (eller utlåning beroende på hur man ser det. Så det är väl troligt att de spelar i gulsvart idag. Noterade för övrigt att de inte var med i något av ÖSKs lag mot Brage i lördags.

Med tanke på hur väderutsikterna för kvällen ser ut med ett hotande snö”oväder” på ingång precis när matchen skall börja vore det väl nästan lika bra att ställa in den. Rent träningsmässigt lär det hur som helst inte ge så mycket att matcha en stark ÖSK-trupp mot Forwards juniorer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.