Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Honken till Nyköping

Honken

Fredrik ”Honken” Holmqvist, som det senaste året ansvarat för det administrativa arbetet med ÖSKs U19-lag, tar nu ytterligare ett steg i sin fotbollskarriär. Fredrik, en välkänd person inom den lokala fotbollen i Örebro, kommer från mitten av februari att ta över jobbet som fotbollsansvarig i IFK Nyköping. Av seniorlagen i hans nya klubb spelar damerna i div 1 medan herrarna för en rätt undanskymd tillvaro i div 5. Damlaget är för övrigt en av söderdamernas motståndare i årets seriespel. Utöver seniorlagen finns det även ett antal ungdomslag i klubben.

Lycka till Fredrik (utöver i två matcher som det brukar heta i de här sammanhangen), önskar Eyravallsbloggen.

NA: ”Honken” lämnar Örebro-fotbollen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.