Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Amanda Nordenby till ÖSK Söder Dam

Amanda Nordenby går från Lillån till ÖSK Söder.

Amanda Nordenby går från Lillån till ÖSK Söder.

ÖSK Söder Dam skriver på sin hemsida, att Amanda Nordenby från Lillån FK har tagit steget över till de svartvita. Amanda, född –97 -98, beskrivs som en spelande mittback med en skottvillig högerfot. Förra året var hon en av de spelare som var uttagna till ÖLFFs trupp till Elitlägret i Halmstad. Debuten för ÖSK Söder gjorde hon i helgen då hon ingick i det futsallag som kvalificerade sig till SM-slutspelet.

Tillägg: Amandas födelseår har korrigerats till 1998. Jag undrade lite smått hur det kom sig att hon inte är med i distriktslaget med 97-or som åker till Växjö för Cup Kommunal nu till helgen. Den undringen har nu fått fått sin förklaring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.